Jag anordnade en 1 september Knytis. Vi var 6 mycket trevliga personer. Fyra av oss var erfarna rawfoodknyt gäster och två var nybörjare. Stämningen var underbar och vänlig.
Eva och Jim rev massor av morötter blandade med kokosflingor och citronsaft och ätbara blommor som små tagetes och blåklint. Snyggt, vad?
Det här är igen Evas konstverk. Zucchini rullar med grönt och soltorkade tomater.
Caroline gjorde mycket enkelt för sig. Egenodlad, hyvlad och marinerad squash. Simpelt, men enormt gott.
Vi fick smaka på en afghansk gurka, dvs plantan kom från Afghanistan. Den smakade som vilken svensk gurkan som helst fast med hård, orange skal.
Det här är huvudrätter.
Och det här är efterrätter.
Elisabeth kom med fantasi-sallad: blomkål, paprika, persilja, solrosfrö och, kanske, något annat.Eva och Jim rev massor av morötter blandade med kokosflingor och citronsaft och ätbara blommor som små tagetes och blåklint. Snyggt, vad?
Det här är igen Evas konstverk. Zucchini rullar med grönt och soltorkade tomater.
Caroline gjorde mycket enkelt för sig. Egenodlad, hyvlad och marinerad squash. Simpelt, men enormt gott.
Vi fick smaka på en afghansk gurka, dvs plantan kom från Afghanistan. Den smakade som vilken svensk gurkan som helst fast med hård, orange skal.
Anna presenterar sina energibars.
Alla desserter på en tallrik. Elisabeths sallad med melon, pekan, russin och kokoskuber. Min saffranskaka. Jims choklad och morotstårta. Annas energibars.
Trevlig stämning
No comments:
Post a Comment